Godt nytt år kjære Permakulturist!

Et kalenderår er lagt bak oss, og vi går forventningsfulle inn i et nytt. Mange gleder seg kanskje til varmere og lysere tider, og glemmer å observere det som skjer rundt oss akkurat nå. Naturen kan skape de vakreste krystaller av regn og støv, og bare de blir tunge nok, legger de seg som et teppe over bakken. Vinterens energi føles roligere enn andre årstider. Snøen absorberer lyd, isolerer og reflekterer lys. Vinteren er tid for refleksjon over det som har vært og det som skal bli. Et permakulturprinsipp vi kan stoppe litt opp på og reflektere over, er å bruke selvregulering og godta tilbakemeldinger. Sakte men sikkert legger vi til rette for året som kommer. Et nytt år fult av muligheter.

Januar er som vanlig tiden for å fornye medlemskapet og vi håper du blir med oss videre! Som medlem støtter du det viktige arbeidet med å spre kunnskap om permakultur i Norge. Du får tilgang til vårt eksklusive kursbibliotek og kan delta på alle våre online-kurs helt gratis! Vi har også aktive lokallag flere steder i landet hvis du ønsker å komme i kontakt med likesinnede lokalt.

Faktura for medlemskontingent vil bli sent ut 4. Januar 2024. Avhengig av hvilken betalingsmåte du har valgt vil du motta faktura på epost, efaktura, vipps eller EHF. Vennligst pass på å bruke kontonummeret på fakturaen for din innbetaling. En oversikt over dine fakturaer finner du ved å logge deg inn på Min Side. Her kan du også oppdatere dine kontaktopplysninger, hvis nødvendig. Dersom du ikke lenger ønsker å være medlem, vennligst send en melding til så unngår du purring. Ta gjerne kontakt hvis du trenger hjelp!

Vi gleder oss til et nytt år med mange spennende permakulturaktiviteter!

Vennlig hilsen,

Norsk Permakulturforening

Hvordan lage islykt med gjenbruk av blomster