Norsk Permakulturforening har ny nettside!

Jeg er så glad for å kunne presentere Norsk Permakulturforenings nye nettside nå som det er blitt høst ute.

For meg er høsten vær og vind, svart natt, og oransje skog. Skummende bølger, piskende regn, og sydvest. Høsten er supper og gryter med varmt brød. Levende lys, pledd og en bok. Høst er sanking, safting og sylting. En tango-dansende kvinne i rødt, som kaster på håret, danser og ler, mens hun trollbinder oss alle. Høsten er bær, sopp, frukt, og grønnsaker. Det er skog, løv og ro. En modningsfase, og en tid for ettertanke og takknemlighet.

Uansett hva høsten er for deg, håper jeg du tar deg tid til å ta inn naturen rundt deg. Observer og samhandel. La deg inspirere av naturen rundt deg og ta lærdom av den. Naturen kan oppleves med alle sansene våre. Det er fortsatt ikke for kaldt til å stå barbeint på bakken, smake på noen spiselige vekster, eller bare sitte og lytte. Kanskje høsten er tiden du skal bruke for å ta vare på deg selv?

Uansett om du har mye kunnskap om permakultur, eller om du er helt ny til det, håper jeg at nettsiden vår kan være med på å gi deg både påfyll og inspirasjon. Ikke bare for denne høsten, men i mange årstider fremover.

Til sist vil jeg bare minne om at høsten også er en god tid å bli medlem i Norsk Permakulturforening. Ved innmelding etter 1. oktober så gjelder nemlig medlemskapet også for følgende kalenderår! Hvis du fortsatt ikke er medlem eller kjenner noen som gjerne vil bli det så finner du mer informasjon her: Bli medlem nå og få høsten gratis!

Hilsen

Ethel Fjellbakk Wrigt
Organsisasjonskordinator