Egenberedskapsuka 2023

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) arrangerer hvert år en Egenberedskapsuke. Egenberedskapsuka 2023  arrangeres i uke 44, fra 30. oktober til 5. november. Tema for årets kampanje er Øve.

Det viktigste innholdet i Egenberedskapsuka for privatpersoner er rådene som ligger på nettsiden sikkerhverdag.no. F.eks. så finner man her en praktisk liste over hva man bør ha hjemme til enhver tid.

Et eget frølager er også en god ide. Informasjon om dette finner man f.eks. på Datsja.no som også tilbyr en egen pakke med beredskapsfrø for vanlige hjem. Vi anbefaler også Anders Nordrums bok “Beredskapshagen – slik får du mat ut av plenen

Ta gjerne også en titt på vårt eksklusive kursbibliotek som inneholder videoopptak av flere kurs om selvforsyning og beredskap, spiselige ville vekster, dyrking i urbane strøk, dyrking for nybegynnere, konservering av mat, osv. De fleste videoene i kursbiblioteket er kun tilgjengelig for medlemmer av Norsk Permakulturforening så hvis du fortsatt ikke er medlem er dette en god grunn til å melde seg inn!