Aktivt håp

, ,

Det kan være utfordrende å føle håp for verden med krig, kriser og nødsituasjoner rundt om i verden. Vi kan føle oss maktesløse, overveldet, redde eller utrygge. 

Permakultur handler om å være proaktiv – å ta vare på jorden, mennesker og fremtiden. Men hvordan finner vi mot og drivkraften når det virker som verden faller sammen? 

Samtidig lever vi i en unik tid på vår planet, med en stor oppvåkning og et skifte i bevisstheten. Systemer brytes ned som gir rom for noe nytt å vokse frem.

The Work That Reconnects er en kraftfull praksis utviklet fra dyp økologi av Joanna Macy. Den gir oss kraften til å delta i å helbrede verden på vår unik måte. Å delta i “The Great Turning” – det nye paradigmet som vokser frem i vår tid. 

Jen McConachie (permakulturlærer og Work That Reconnects fasilitator) inviterer til et deltakerende treff for deg som opplever sorg over det som skjer i verden og ønsker verktøy, connection, håp og inspirasjon.

På dette deltakende verksted vil du oppleve erfaringsbaserte øvelser som gir en introduksjon til The Work That Reconnects og verktøy som kan transformere vår sorg for verden til drivkraft og bevisst handling.

Mer info om Work That Reconnects & Joana Macy: https://workthatreconnects.org

Denne videoen er kun tilgjengelig for medlemmer. Logg inn på Min Side for å få tilgang til kursbiblioteket.

Er du ikke medlem ennå? Finn ut hvordan du kan bli det her: Bli medlem