Month: January 2023

Jen´s avsjedshilsen som informasjonssekretær

Jen´s avsjedshilsen som informasjonssekretær

Etter tre år i rollen som informasjonssekretær har tiden kommet for endring! Jeg takker for fantastiske år hvor Norsk permakulturforening har både vokst i hjertet mitt og i Norge!

Det har vært en stor glede å jobbe med å bli kjent med ett nettverk med pionerende permakulturister rundt omkring i Norge!

Jeg vil fokusere fremover på å undervise permakultur og bygge opp min bedrift Earth Mentor Me og jeg blir fortsatt aktiv i foreningen og nettverket!

Jeg heier på dere og er utrolig inspirert av de spennende prosjektene fra bakgård skoghager til aktivisme, gårdskollektiver, økosamfunn, frøsamling og storskala gårder. Stå på – dere gjøre en stor forskjell i samfunnet! Fortsett å være deg selv og følg drømmene dine!

Jeg vil takke styret og spesielt Helene Bøhler og Jan Bang for et fantastisk samarbeid og lidenskapelig innsats for å spre permakultur i Norge!

Varme hilsner og vi sees i permakulturnettverket!

Jen McConachie

Velkommen til nye sekretærer i Norsk permakulturforening!

Velkommen til nye sekretærer i Norsk permakulturforening!

Viktige og spennende endringer i Norsk permakulturforening!

Velkommen til Ine Andersen og Norun Laahne Thomassen som blir våre to nye informasjonssekretærer; henholdsvis nettverkssekretær og driftssekretær. Vi gleder oss til hva deres erfaringer og bidrag til foreningen vil føre til av videre utvikling!
Ine og Norun tar over etter Jennifer McConachie som slutter etter 3 år som foreningens første informasjonssekretær!

Read More Read More