Month: June 2021

HAR DU SKRIVEKLØE? 

HAR DU SKRIVEKLØE? 

Ønsker du å bidra til å lage Norges første magasin om permakultur?

Vi vil gjerne høre fra deg som vil fortelle en historie om permakultur!
Har du et velfungerende designeksempel? En praktisk hvordan-lage-en-lur-løsning? En matoppskrift med flerårige grønnsaker?  Tips til god gruppedynamikk? Vet du om en permakulturist du vil intervjue? Et kommende LAND-prosjekt?  Har du knipset vakre naturbilder? En meningsfull morgenpraksis? Skriver du diplomoppgave? Vil du rapportere fra sommerfestivalen? Invitere til kurs?
Mulighetene er så mange, og vi gleder oss til å høre fra deg!
Møt vår nye redaktør!

Møt vår nye redaktør!

Etter å ha gått med drømmen om å lage magasin i magen i flere år, er vi glade for å kunne fortelle at vi har tatt et stort skritt nærmere målet! Vi var privilegerte som fikk en god søknadsbunke, og er glade for at Elin Enger har takket ja til tilbudet om redaktørjobben! Med utdannelse fra både presse og permakultur i bunnen, ser hun fram til å bruke sin journalistiske erfaring til å formidle permakulturelle perspektiver.
–  “Jeg vil gjerne øke bevisstheten rundt hva permakultur tilbyr av skritt vi alle kan ta for ei bærekraftig fremtid både for folk og natur”, forteller hun.
Elin er sertifisert permakulturdesigner og driver egen gård og retreatsenter – Indal Forest Retreat, hvor hun røkter bier og har vaktler, renser gråvann, komposterer og utvikler matskogen full av flerårige grønnsaker.
Ønsker du å bidra til magasinet?