LAND- nyheter

LAND- nyheter

Skoghave

Alvastien Telste (Hardanger) har blitt vurdert og godkjent som Norges første medlem i LAND nettverket, iom at de nå har LAND-lærling status! Vi gratulerer!
I April fikk vi besøk på Vestlandet, fra Cathrine Dolleris som er Danmarks’ LAND-koordinator. Vi benyttet anldeningen til å ha en felles presentasjon i Bergen med nordisk LAND-fokus, og med presentasjoner fra Bergen Økologiske Landsby, og Bærekraftige liv på Landås. Dag 2 var vi på Alvastien Telste, hvor vi hadde en flott omvisning og hvor Cathrine gjennomførte vurderingen av stedet, også som en del av vår opplæring, og dermed; en handling-fler funksjoner!

Permakulturister

I september går økouka av stabelen og vi har nasjonal lansering av LAND prosjektet! Mer informasjon om dette vil komme, men vi ønsker selvfølgelig alle medlemmer og venner velkommen til denne anledningen!
Vi planlegger en offisiell lansering med profilering av de sentre og samarbeidspartnere vi vil ha fått opprettet innen den tid. I løpet av vårens mange presentasjoner og møter har vi fått god bekreftelse på at det er interesse og muligheter for å oppnå vårt mål om 10 LAND sentre innen 2018. Vi har ihvertfall 25 interesserte steder på ‘lista’ så om du er interessert, ta gjerne kontakt eller send inn søknadskjema som du finner her på nettsiden.

Comments are closed.