Perma er under arbeid!

Perma er under arbeid!

Magasinet Permas andre utgave, nr 1/2022, er under arbeid med planlagt utgivelse i mars 2022. Det overordnede temaet for denne utgaven er permakulturprinsipp nummer 2,  som handler om å fange og lagre energi. Vi skal blant annet se på hvordan vi fanger og lagrer energi i organisasjoner i det sosiale, i jorddekke i det fysiske og i det å bli en besluttsom stråle i mørket i det menneskelige. Vi gleder oss til å dele bladet med dere våre kjære medlemmer!

For deg som har lyst til å bidra til neste nummer, så kan du ha i bakhodet at utgave nummer 2/2022 er planlagt utgitt i oktober 2022. Temaet for det magasinet er prinsippet om å oppnå avkastning. Avling er viktig for å mette magen, men du kan kanskje tenke på andre sammenhenger hvor avling spiller en rolle også? Hva er din favorittmåte å oppnå avling på? Hvilke permakulturmetoder har du tatt i bruk? Har du erfaring med et spesielt triks eller et godt tips? Hvordan spiller dette prinsippet inn sosialt sett?
Send en epost til redaksjonen@permakultur.no med din idé!

Gode ønsker fra redaktør Elin Enger

Kommentarfeltet er stengt.