Bli medlem – Kampanje

Bli medlem – Kampanje

Dersom du melder deg inn nå, innen 8. juni, får du jubileumsboken i tillegg til medlemskap for 2019. Boken vil koste en del mer etterhvert, så gå ikke glipp av denne enestående sjansen!

Se her for å bli medlem og for å gi bort medlemskap

https://www.permakultur.no/medlemskap

Her forteller medforfatter, Mira Illeris, litt om boken:

“Bogen om Permakultur – kort fortalt”, giver en let forståelig og tidsaktuel introduktion til permakulturens mange aspekter. Vi synes at der har manglet en kort bog, der på en gang giver overblik over permakultur og som samtidig forholder sig helt konsekvent til, hvordan vi kan modvirke klimafo

randringerne i praksis.

Bogen om Permakultur er permakultur tidsskriftets 10 års jubilæumsnummer og alle der i 2019 er medlemmer af Permakulturforeningen vil modtage bogen som en del af deres medlemskab sammen med det super gode forårsnummer. Herefter vil bogen koste en del mere, så hvis du ønsker “Bogen om Permakultur – kort fortalt” er det en stor fordel at melde dig ind nu.

Bogen er opløftende læsning, der giver anvisning til konkret handlen og bringer fotos fra flotte permakulturprojekter i hele Skandinavien.

Bogen når hele vejen rundt … ”Hvad er permakultur?” ”Skovlandbrug og dyrehold, skovhaver, højbede og permakulturel korndyrkning”, “Energiløsninger”, ”Løsninger til det kulstoflagrende passivhus af lokale materialer”, ”Akvakultur og spildevandsrensning”, ”Landby-netværker ”, ”Alternativ økonomi” mm.

Bogen er skrevet af diplomholderne Mira Illeris og Esben Schultz, der har arbejdet med permakultur i praktis og som formidlere i snart 20 år.

Comments are closed.