Disse kursene er ledet av medlemmer i Norsk Permakulturforening. For å liste dine permakulturkurs, bli medlem i dag! 

 

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Ville veksters verden- en introduksjon (online)

24 mars -18:00 - 19:30

Ville veksters verden- en introduksjon
Gratis for medlemmer i Norsk Permakulturforening

Kursleder: Ylva Linnestad
For Ylva er ingenting morsommere eller mer givende enn å gå ut i naturen og sanke det hun skal spise. Det gir en utrolig stor glede, og nå vil hun dele gleden med andre.

Under foredraget vil du få en praktisk innføring i hvor og hvordan du kan sanke på en holdbar og god måte. Det vil bli presentert noen sanketips og triks som gjør at du kan føle deg sikrere når du skal ut å sanke. Vi vil gå inn på noen planter spesielt som vi snakker mer om, og du vil få oppskrift på en rensende vår-te for helsa!
Vi kommer også innom noen alternative måter å bli kjent med plantene på, og snakker om hvordan oppmerksomhet og tilstedeværelse i det arbeidet vi gjør med plantene, og selvfølgelig med maten vi lager av dem, kan bli en viktig og gledelig del av hverdagen. Om vi virkelig ønsker oss en mer holdbar måte å ferdes i verden på, så er samarbeidet med skogen, hagen og havet noe av det viktigste vi gjør. Å kunne skaffe seg noe av sin egen mat rett utenfor stuedøra er en berikelse til livet og helsa.
Pris:
Gratis for medlemmer i Norsk Permakulturforening
Ikke-medlemmer 200,-

Om Kursleder:
Ylva Linnestad har PDC i permakulturdesign (Permaculture Design Certificate) fra både England og Norge, og har kurs i Økologisk skolehage og bærekraftig undervisning fra NMBU. Hun holder kurs i hage og ville vekster, både privat og for skoler og barnehager. I tillegg driver hun Brisingamen sjamanskole sammen med Renate Elida Haug.

Detaljer

Dato:
24 mars
Tid
18:00 - 19:30
Kategorier for Arrangement:
, ,