Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fermentering av mat og drikke

3 september -18:00 - 19:00

Velkommen til digitalt kurs i fermentering av sesongens godsaker til både mat og drikke! Fra tidlig vår med ville vekster og vårgrønnsaker, til sommerens og høstens frukt, bær, sopp, nøtter og dyrkede grønnsaker.

Kursleder: Rita Amundsen (www.solskinnet.no)

Rita er levende opptatt av ville vekster, blomster, deler av trær og bær som mat. Noen vidunderlige smaker som naturen tilbyr oss – overalt. Hun vil vi skal lære å se naturen rundt oss som et gedigent matfat. Mat som strutter av sunnhet og livskraft! Rita er også reiki master og var med på å etablere Øverland Andelslandbruk  (norges første andelsgård.)

Kurset foregår på Zoom og linken sendes til deltakere etter påmelding!

https://zubarus.com/signup.php?eventId=2821

Pris: Gratis for medlemmer i Norsk Permakulturforening
Ikke-medlem: 250,-

Ikke medlem enda? Meld deg enkelt inn i dag!
http://www.permakultur.no/medlemskap

Spørsmål/problemer med påmelding osv?
kontakt:  info@permakultur.no

Detaljer

Dato:
3 september
Tid
18:00 - 19:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Norsk permakultur forening