Ny webb- og informasjonansvarlig

Ny webb- og informasjonansvarlig

Hei kjære foreningmedlemmer!

Etter årsmøtet tok jeg over som webb-og og informasjonansvarlig etter Oliver Fields.

Oliver har gjort en fantastisk jobb i å utvikle foreningen digitalt og vi sender han et stort takk og varme lykkeønskninger framover.

Det er alltså jeg som kommer stå for mange av de artikler og innlegg du leser her, i nyhetsbrevene og på Facebook. Jeg er opprinnelig fra Sverige men har funnet mit hjem i Norge for et par år siden (så det kan hende at et eller annet svenskt ord eller uttrykk sniker seg inn innimellom). I ryggen har jeg en grunnutdanning i journalistikk, media, markedsføring og webbdesign. Den håper jeg kommer godt med i Permakulturforeningens arbeid! Jeg har en spesielt interesse for sosiale medier, og håper på å utvikle foreningens tilstedeværelse på disse. I tillegg håper jeg å få tid til å etablere en mer regelmessig kontakt mellom foreningen og konvensjonelle media.

Jeg har vært interessert i permakultur siden jeg bodde en periode på en permakulturgård på øya La Palma, i 2008. Jeg tok min PDC i Spania 2015 – på en av Starhawk sine «Earth Activist Trainings». Jeg har et ekstra varmt hjerte når det kommer til sosial permakultur.

Når jeg ikke jobber med Permakulturforeningen studerer jeg, og er snart ferdig med en utdanning til rådgiver i holistisk kvinnehelse og lærer i «Fertility Awareness». Parallelt med studiene har jeg begynt å legge de første grunnsteinene til min fremtidige bedrift.

Jeg bor på vakre Nesodden utenfor Oslo med min svarte katt Maja og en liten hage som jeg prøver så godt jeg kan å få tid til.

Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dere alle!

Hvis dere har noe materiale dere vil få delt på hjemmesiden og/eller Facebook eller har andre spørsmål eller tanker, nøl ikke med å kontakte meg på info@permakultur.no

Varme hilsninger,

Siri Kalla
Kommentarfeltet er stengt.