Melding fra vår nye styreleder

Melding fra vår nye styreleder

God vår kjære permakulturister!

Da har foreningen avholdt et godt årstreff, med en fin samling inspirerende permakulturister! Jeg kunne dessverre ikke være med på det, men har sett bilder, og gleder meg til neste gang!

Jeg er så heldig å få overlevert lederrollen fra Helene Bøhler, som nå skal fokusere fullt på utvikling av LAND prosjektet. Jeg er veldig takknemlig for Helene, det fantastiske arbeidet hun har gjort i foreningen, og jeg gleder meg til å følge utviklingen av LAND videre!

Jeg var innom denne rollen for noen år siden, men gikk ut da jeg ventet minstemann, og trengte fullt fokus på familien. Nå er han allerede blitt en stor liten gutt, og jeg kjenner meg klar til å utvide fokuset mitt igjen. Jeg har savnet foreningen, og gleder meg stort til å komme sammen med den fine gjengen igjen, og å bli kjent med de nye som er kommet til.

Jeg er kurvmakerlærling, og driver Alvastien – det første LAND senteret –  sammen med Eirik (mannen min) og tre gode gutter!

Nå er jeg veldig nysgjerrig på hva som skjer rundt om i landet, hva driver dere entusiaster med? Jeg tenker at jeg kjenner til endel prosjekter og folk – men treffer stadig nye og spennende!
Jeg vil veldig gjerne høre mer om deres prosjekter, store som små! Har dere noe på kalenderen? Kanskje dere vil fortelle oss om det, så kan vi få det inn på aktivitetskalenderen på nettside og i nyhetsbrev?! Det kan være gode måter å bygge nettverk, kanskje har du en engasjert nabo du ikke vet om? Sammen kan vi inspirere og styrke hverandre!

Jeg vil avslutte med et sitat fra Looby MacNamara – permakulturlærer og forfatter fra england :
Within each person is a vast untapped source of energy. This energy has the potential for healing, creativity, wisdom and many other hidden talents. Improving our well-being is one of the steps we can take to release this energy. -Looby-

God vår! Mvh Hege Iren Aasdal Wiken

Kommentarfeltet er stengt.