Norsk permakulturforening

Ettertanker fra festivalen

Årets nordiske permakulturfestival er over og arbeidsgruppen har summet seg! Det ble en nydelig helg med nydelige mennesker, mat fra hagen, levende musikk og kursing i alt fra fermentering til bygging med leire til konflikthåndtering. Selv om tørken har vært nokså problematisk også på vestlandet i år, kunne vi ikke annet enn å glede oss over den strålende solen som varte hele helgen!

Har du bilder eller tanker fra festivalen du vil dele er du velkommen til å sende oss på e-post så kan vi dele det her på nettsiden og evt andre kanaler.

Flere har bedt om kontaktinformasjon til de andre deltakerne i etterkant. Vi ber alle som ønsker å dele sin informasjon (og som ikke allerede har gjort det) om å sende oss en e-post på nordicpermaculture@gmail.com så blir du med på en felles festivalkontaktliste som deles med alle på listen.

Her er et knippe bilder fra festivalen (foto: David Måkestad og Cipriano Mauricio) og noen ettertanker fra tre av de danske deltakerne på festivalen.

 

Permakultur Festival

 

Nordisk Permakulturfestival – håndværk og erfaring

Festivalberetning – Nordisk Permakultur Festival 2018